+359882212021 social@artweb.bg

FACEBOOK & INSTAGRAM

Маркетинг В
СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Услугата има за цел да ти помогне да изградиш силно присъствие в онлайн пространството, да подкрепи постигнето на маркетинговите ти цели с мощното влияние на социалните медии.

Маркетинг в социалните мрежи

Тази услуга включва разработка и изпълнение на стратегии, с които да подобрим видимостта, ангажираността и взаимодействието с твоите клиенти в онлайн пространството.

Стратегия

Нашите експерти в контент маркетинг ще разработят стратегия, която отговаря на твоите цели и допринася за постигането им. Проучваме, какви са целите и очакванията ти и създаваме ясни стъпки за постигането им.

Съдържание

Създаването на креативно и качествено съдържание е от ключово значение за постигане на желаните резултати. Съдържанието цели да привлича и да задържа вниманието на потребителя. 

Публикуване и график

Управлението на съдържанието се извършва според график, който гарантира последователност и може незабавно да повиши резултатите на публикациите.

Взаимодействие с аудиторията

Екипът ни следи и отговаря на коментарите и въпросите към публикациите. Това спомага за изграждане на доверие към вашия бранд, както и за поддържане на активна общност.

Мониторинг и анализ

На този етап се анализират ефективността на стратегията и съдържанието, за да се определи какво работи най-добре. След това се коментират различни начини за подобряване на стратегията. Този процес включва използването на аналитични инструменти и извличане на полезни данни.

 

Маркетинг в социалните мрежи

Защо да ни се довериш?

Z

Експертиза и професионализъм

Z

Персонализиран подход

Z

Качество и точност

Z

Анализ и оптимизация

Z

Прозрачност и комуникация