fbpx
+359882212021 social@artweb.bg

FACEBOOK & INSTAGRAM

Мениджмънт
и съдържание

Създаването на интерактивно, вдъхновяващо съдържание, което ще изгради характера и репутацията на твоя бранд. Силното съдържание, автентичната ангажираност и лоялността са предшественици на намерението и действието.

Защо ни е необходимо?

В днешните интернет времена да имате просто Facebok и Instagram страница вече не е достатъчно. Важно е какво виждат потребителите ви, кога и каква информация споделяте, как е поднесена, интересна ли е тя за потенциалните ви клиенти. За това е небходимо да се отличите, да бъдете уникални и да изпъкнете сред конкуренията.

Facebook

страници

Instagram

профили

Какви са ползите?

Z

Повече фенове

Респективно лоялни потребители с ангажираност към Вашия бранд.

Z

Трафик

Повече посещения на сайта и към рекламните Ви канали.

Z

Интеракции

Нови харесвания, споделяния и последователи.

Защо да ни се доверите?

Z

Стратегия

Изграждане на маркетингова стратегия за достигане на правилните клиенти.

Z

Дизайн

Създаваме уникален дизайн за страницата и публикациите Ви.

Z

Съдържание

Публикуваме вдъхновяващо, ново съдържание, което да ангажира интереса на потребителите Ви. 

Мениджмънт и създаване на съдържание

С повече от половината световно население, използващи социални мрежи ежедневно, голяма част от запомнящите истории се случват или отразяват именно там. Няма по-добро и достъпно място в момента, където да разшириш аудиторията си и да се ангажираш директно с нея. В днешно време социалните мрежи трябва да бъдат неразделна част от цялостната ни стратегия за дигитален маркетинг, за да бъде тя успешна. Дните, в които беше възможно маркетингът в социалните мрежи да се ръководи от непрофесионалисти или да е добавка към цялостната бранд стратегия, са отдавна отминали. Днес той е стратегическа формула от вдъхновяващо съдържание, социален анализ, професионални и внушителни визии, ненадминат метод за комуникация от всякакъв вид, инструмент за тестване и способ за информиране и взимане на решения. От органично до платено съдържание, силната стратегия и присъствие може да изведе бизнеса на съвсем друго ниво – там, където силата на автентичната, ангажирана и лоялна общност те очаква.

Да започнем нещо ново?

Направете Вашето запитване още днес и наш консултант ще се свърже с Вас в най-кратък срок.

10 + 14 =