+359882212021 social@artweb.bg

Facebook & instagram

маркетинг в
социалните мрежи

Всеки успех съдържа история. Всяка история има своето начало.
Готов ли да поставим нашето?

С повече от половината световно население, използващи социални мрежи ежедневно, голяма част от запомнящите истории се случват или отразяват именно там. Няма по-добро и достъпно място в момента, където да разшириш аудиторията си и да се ангажираш директно с нея. В днешно време социалните мрежи трябва да бъдат неразделна част от цялостната ни стратегия за дигитален маркетинг, за да бъде тя успешна. Дните, в които беше възможно маркетингът в социалните мрежи да се ръководи от непрофесионалисти или да е добавка към цялостната бранд стратегия, са отдавна отминали. Днес той е стратегическа формула от вдъхновяващо съдържание, социален анализ, професионални и внушителни визии, ненадминат метод за комуникация от всякакъв вид, инструмент за тестване и способ за информиране и взимане на решения. От органично до платено съдържание, силната стратегия и присъствие може да изведе бизнеса на съвсем друго ниво – там, където силата на автентичната, ангажирана и лоялна общност те очаква.

Facebook маркетинг

Създаване и поддръжка на
Фейсбук страници

Instagram маркетинг

Създаване и поддръжка на
Инстаграм профили

какво е нужно на един бизнес,

за да доминира в дигиталния пейзаж

  1. Ти и твоята история
  2. Истински партньор – специалист, който ще покрие спектъра на познание, съветник и професионалист, който ще откриеш в наше лице.
  3. Твоята общност – ние ще превърнем твоите клиенти в защитници на бранда.

ще се погрижим

  • Създаването на интерактивно, вдъхновяващо съдържание, което ще изгради характера и репутацията на твоя бранд. Силното съдържание, автентичната ангажираност и лоялността са предшественици на намерението и действието.
  • Оптимизирането на твоите разходи, които ще доведат до повече продажби и приходи. Ние сме в постоянна комуникация с теб и ще ти предоставяме детайлна информация и месечни отчети.
  • Говорене на езика на твоите потребители, като едновременно с това задоволяваме всички изисквания и алгоритми на социалните инструменти.

Твоята история

Увлекателно разказаната история съчетана със стратегическо позициониране представляват основата на успешните резултати и силния бранд. А по-силен бранд означава по-висока възвръщаемост на инвестицията!

В основата на всичко това е твоята история – разказана за да остави отпечатък и да формира връзка.

Тя е инструмент, който отличава твоя бранд от всички други и който ти помага да постигнеш твоите цели, независимо какви са те. Тя е най-силното ти оръжие. Историята е твоя, а превръщането ѝ в обща и ангажирането на общността ти в нея става с наша помощ. Ние знаем как да се свържем с най-подходящата аудитория. Не само това – ние можем и да я задържим. Ние знаем, че успехът не се случва изведнъж, а изисква потребителско проучване, задълбочено разбиране на инструментите и познаване на културния и социален пейзаж. Ние градим заедно, за да постигнем успехи за теб. Ние създаваме емоции и подтикваме към действие – действие, което води до приходи. С нашите цялостни стратегии и професионален опит имаш всичко необходимо, за да превърнеш целите си в реалност, усилията в успехи и решенията в добри.

Да започнем нещо ново?
Say Hello!

Направете Вашето запитване още днес и наш консултант ще се свърже с Вас в най-кратък срок. 

9 + 14 =