+359882212021 social@artweb.bg

Facebook & instagram реклама

реклама в
социалните мрежи

Да се отличиш сред морето от предлагане означава да разполагаш с правилен екип от професионалисти, който знае как да акцентира върху твоята история и споделя твоите цели. Ще се радваме да станем част от твоя!

Ние знаем как да разкажем история и да я превърнем в завладяващо преживяване. Докато обаче силното органично съдържание е напълно задължително, допълването му с оптимизирана платена стратегия е това, което ще изведе бизнеса ти на следващото ниво. Социалните платформи непрекъснато изменят начините и създават нови за ангажиране и достигане до желаната аудитория. Някои от многото възможности включват: повишаването на осведомеността, привличането на подходящ трафик към твоите канали, достигане до повече потребители, които да бъдат трансформирани в клиенти.

Facebook реклама

Платена реклама
във Facebook

Instagram реклама

Платена реклама
в Instagram

Защо да се довериш на нас

Ние сме рекламна агенция, която ежедневно помага на клиентите си да разширяват своя бизнес. Като наш партньор, ти имаш достъп до различни услуги, изградени и съобразени с твоите уникални нужди. А една от специалностите ни е именно промоционално съдържание, базирано на твоята история.

ще се погрижим

Разпространим съдържанието по правилния начин и правилните канали, за да достигне до правилните хора.
Научаваме повече: прекарваме немалка част от времето си да научаваме всичко ново в света на социалните мрежи, да опитваме и тестваме, за да знаем какво работи и какво не. До теб достига само това, което те интересува – крайният резултат.

Разкажи ни историята си, сподели ни целите си и остави нашия екип от специалисти да свърши останалото.
Граници липсват, когато стратегията е интегрирана, планирана и съобразена с твоите цели.

Реклама във Facebook и Instagram

В най-популярните платформи за реклама – Facebook и Instagram, общият брой на месечните потребители е над 3 милиарда души. Подобни цифри сочат към безграничността на възможностите пред бизнеса – социалните мрежи дават възможност да достигнем до огромен брой хора по привидно лесен начин. Как обаче намираме подходящите сред тях, как ги ангажираме, как пробиваме през алгоритъма и шума от рекламни послания и истории, за да разкажем по автентичен начин нашата? С правилната подготовка и с познаването на инструментите в дълбочина. Стратегията ни е успешна, защото знаем как да таргетираме и достигнем до желаната общност. Така тя не само носи огромен потециал, но и обещава страхотни резултати. Ние знаем всички нужни стъпки за нейното създаване и изпълнение и заедно можем да превърнем гледанията в ангажираност, трафика в действие и конверсия. Ние тестваме и анализираме поведението на твоята общност, реагираме бързо и на място и преценяме какво работи най-добре, за да предадем по най-успешния начин твоето послание.

Дори най-добрият дизайн или история не са достатъчни, ако не достигат до целевата си аудитория. Нашият подход към интегрирани кампании се корени в стратегическо мислене, иновативни и адаптивни решения, отговарящи на постоянно променяща се социална среда. А успехът до голяма степен се измерва с ангажираността на общността, която сме създали. Достигането на подобни резултати е обуславено от експертна стратегия, съобразена с поведението на твоите потребители, правилно поставени цели и дълбочинно познаване на инструментите, дигиталния пейзаж и мрежите за разпространение.

Да започнем нещо ново?
Say Hello!

Направете Вашето запитване още днес и наш консултант ще се свърже с Вас в най-кратък срок. 

14 + 3 =