+359882212021 social@artweb.bg

Google ADS

Управление на Google реклами

Търсиш ли начин да повишиш ефективността на своите рекламни кампании в Google Ads? Нашата напълно персонализириана услуга за управление на рекламни кампании в Google Ads е създадена, за да ти помогне.

Управление на Google реклами
Управление на Google реклами

Какво предлагаме?

Използваме нашата експертиза в областта на Google рекламите, за да създаваме, управляваме и оптимизираме рекламни кампании в Google Ads, с които да увеличим броя на продажбите, новите клиенти и да намалим разходите.

Различните продукти и услуги изискват различен план за действие и тъй като сме работили със стотици клиенти в десетки индустрии, знаем, че за постигането на най-добри резултати е необходим напълно персонализиран подход.

Какво включва нашата комплексна услуга?

избор на кампания

Продажбени фунии

Това е процес, който описва стъпките, през които преминава всеки потребител преди да направи покупка. Използването на правилния подход е ключов момемт за успеха на всяка рекламна кампания. Индивидуалната ни работа с всеки наш клиент създава продажбени фунии и потребителски пътеки, които дават резултат.

Одит на съществуващи акаунти

Одит на съществуващи акаунти

Повечето ни клиенти имат опит с Google Ads и вече съществуващи рекламни кампании преди да започнат да работят с нас. В такива случаи започваме с пълен одит на рекламния акаунт, ключовите думи, рекламните послания и резултатите до момента. Често постигаме незабавни резултати след оптимизиране на профила на базата на нашия опит.

 Избор на кампания

Избор на кампания

Google Ads предлага широка гама от типове кампании, включително мрежа за търсене, Дисплейна мрежа, Performance Max и YouTube. Изисква се много внимание и добър анализ за определянето на най-правилните канали или комбинация, за да се постигнат максималните възможни перспективи.

Таргетиране

Таргетиране

В зависимост от поставените цели и избраните рекламни канали определяме точните целеви групи и правилните ключови думи и рекламни послания, които да реализират продажби и нови клиенти.

дизайн

Рекламни текстове и криейтиви

Нашият екип от акаунт мениджъри и креативни графични дизайнери ще се погрижи да представи твоя бранд в най-добрата му светлина. Взаимодействието между  потенциални клиенти и твоя бранд започва с графичните елементи и рекламните текстове, за това е от изключително значение да се отдели необходимото внимание.

Пълно проследяване на резултатите

Пълно проследяване на резултатите

За да можем да оптимизираме правилно, е необходим точен анализ на резултатите и следене на правилните метрики за всяка една рекламна кампания. За щастие ние обичаме цифрите и анализите са част от нашата експертиза.

За кого е подходяща нашата услуга?

Нашата персонализирана услуга за управление на реклами в Google Ads e подходяща за онлайн магазини и компании с  месечен бюджет от минимум 2000лв.

Имаме привилегията да работим с клиенти, които вече са провеждали рекламни кампании в Google Ads, независимо дали са били управлявани от специализирани отдели в компанията, от друга агенция или такива, които са съвсем нови в платформата и тепърва започват това пътешествие.
Предвид нашия богат опит в създаването и управлението на рекламни кампании в Google Ads за различни брандове, ние знаем точните стъпки, необходими за да генерираме потенциални клиенти и да реализираме продажби за теб.

Ако искате да научиш повече, можеш да щракнеш върху бутона по-долу, за да планирате безплатен 30-минутен разговор с нас.

Google реклами

Защо да ни се довериш?

Z

Богато портфолио от клиенти

Z

Много успешно реализирани рекламни кампании

Z

Ниски такси за управление на рекламни кампании в Google Ads