+359882212021 social@artweb.bg

ИДЕЯ, ДИЗАЙН, ИЗРАБОРКА

РОБЕРТА

УЕБ САЙТ

Изработка на сайт Roberta

Клиент: РОБЕРТА

Като официален вносител и дистрибутор на завод ARC France вече повече от 25 години, РОБЕРТА е носител на богат опит и качество в предлагането на висококачествени марки, признати с вълнуващ дизайн и изискан вкус.

Предизвикателство

РОБЕРТА имаше нужда от модерен и интуитивен уеб сайт, който да отрази високото качество и разнообразието на предлаганите в сайта продукти.  

Решение

След изчерпателен анализ на нуждите на клиента и дълги консултации, Artweb създаде сайт, който точно отразява стилът и ценностите на РОБЕРТА. В реализацията на проекта бяха включени следните ключови елементи:

Особености на решението

Елегантен и съвременен дизайн: Уеб сайтът се отличава с елегантен и съвременен дизайн.

Продуктов каталог: Разработен е подробен каталог, който представя марките и продуктите на ARC France с качествени снимки и информация.

Интерактивност и лесна навигация: Сайтът предлага лесна навигация, интерактивни елементи и търсачка, която улеснява потребителите при намирането на желаните продукти.

Case study: Roberta

Резултати:

Сега robertabg.com не само привлича вниманието с визуалната си атрактивност, но и улеснява потребителите при разглеждане и покупка на продуктите на ARC France. РОБЕРТА има съвременен онлайн инструмент за представяне на своите марки и продукти, което допринася за повишаване на тяхната видимост и достъпност.

Заключение

Изработката на този сайт за РОБЕРТА е още едно доказателство за способността ни да предоставяме висококачествени решения, които отговарят на потребностите на бизнесите и подчертават техните брандове.