+359882212021 social@artweb.bg

ИДЕЯ, ДИЗАЙН, ИЗРАБОРКА

ZEE POOLS 

УЕБ САЙТ

Изработка на уеб сайт Zeepools.com

Клиент: Dr. Zee Pool Installation

Dr. Zee Pool Installation е престижен строител на висококачествени басейни, ситуиран в Ню Джърси, САЩ. С дългогодишен опит и страст към индустрията, компанията се отличава с иновативен дизайн и персонализирани решения за всеки клиент.

Предизвикателство

Zee Pools имаха нужда от уеб сайт, който да представи тяхната продуктова гама и услуги по най-привлекателния и интуитивен начин. Базирайки се на исканията на клиента, Artweb разработи уеб сайт, който да бъде оптимизиран за десктоп и мобилни устройства.

Решение

След изчерпателен анализ на клиентските изисквания и консултации с г-н Запрян Терзиев, Artweb разработи уеб сайт, който точно отразява корпоративния стил и ценностите на Zee Pools. 

Особености на решението

Модерен и привлекателен дизайн: Дизайнът е съобразен с последните дигитални тенденции.

Оптимизация за мобилни устройства: Сайтът е напълно адаптивен и гарантира удобство при ползване от всякакъв вид устройства.

Галерия с реализирани проекти: Сайтът предлага галерия с реализирани проекти и описание за тях.

Контактна форма: Уеб сайтът предлага лесен начин за клиентите да се свържат с Zee Pools като предоставя контактна форма.

портфолио: zee pools installation

Резултати:

Изработката на сайт за Zee Pools се оказа успех за Artweb и клиента ни. Сега zeepools.com предоставя на потребителите не само привлекателна визия, но и функционалност, която улеснява техния избор на басейн. Запрян Терзиев и неговият екип имат съвременен начин за представяне на своите продукти и услуги, който увеличава тяхната видимост и достъпност.

Заключение

С уеб сайта zeepools.com, Artweb продължава да съчетава креативност, технология и иновации, за да създава успешни решения за своите клиенти. Разработката на този сайт за Zee Pools е още една демонстрация на нашата способност да изграждаме силни онлайн присъствия и да помагаме на бизнесите да постигат своите цели.