+359882212021 social@artweb.bg

ИДЕЯ, ДИЗАЙН, ИЗРАБОРКА

PANORAMA PARK

УЕБ САЙТ 

Изработка на сайт Panorama Park

Клиент: Panorama Park

Panorama Park е известен строителен предприемач в областта на жилищните имоти, оставил незаличима следа през последните шест години. С впечатляващ опит в завършването на повече от 300 000 кв. м имоти, техният отпечатък се простира в България, Турция и Гърция, демонстрирайки усет към глобалните възможности.

Предизвикателство

Panorama Park се обърнаха към ArtWeb.bg с искане за осъвременяване на тяхния уеб сайт panoramapark.bg. Целта беше създаване на съвременна, функционална и атрактивна онлайн платформа, която да представя ефективно техните проекти и услуги.

Решение

За да отговорим на нуждите на Панорама Парк ЕООД, екипът на ArtWeb.bg изгради уеб сайт с изчистен дизайн и интуитивна навигация. Беше осигурено разделение на секции, представящи различни проекти на компанията, както и подробна информация за техните специализирани строителни услуги.

Особености на решението

Проектни галерии

На уеб сайта се добавиха динамични галерии със снимки и визуализации на завършени и текущи строителни проекти. Това допринесе за визуалната привлекателност на сайта и позволи на клиентите да получат реалистична представа за възможностите на компанията.

Контактна информация и формуляр за запитване

Уеб сайтът предоставя лесен начин за клиентите да се свържат с компанията. Интегриран бе форма за запитване, който позволява на потребителите бързо да изпратят своите въпроси.

Изработка на сайт Panorama Park

Резултати:

След успешното пускане на новия уеб сайт, Панорама Парк ЕООД наблюдава следните резултати:

Повишена видимост: Уеб сайтът им стана силен инструмент за представяне на техните проекти и услуги, което повиши видимостта им в онлайн пространството.

По-добра ангажираност: Потребителите сега имат лесен достъп до информацията, която търсят, което допринася за по-голяма ангажираност и задържане на посетителите на уеб сайта.
Увеличение на запитванията: Благодарение на ясната информация и удобния начин за контакт, Панорама Парк ЕООД получава повече запитвания от потенциални клиенти.

Заключение

Новият уеб сайт подсили присъствието на компанията в онлайн средата, предоставяйки на клиентите лесен начин да се информират и взаимодействат с екипа на компанията.