+359882212021 social@artweb.bg

ИДЕЯ, ДИЗАЙН, ИЗРАБОРКА

DBY Estate

УЕБ САЙТ

Изработка на уеб сайт: DBY Estate

Клиент: DBY Estate

DBY Estate е прeмиум агенция за недвижими имоти с млад и динамичен екип, посветен на предоставянето на висококачествени услуги в тази сфера.

Предизвикателство

DBY Estate се обърна към нас с идеята да разработим динамичен уеб сайт за недвижими имоти, който да предоставя удобство и лесно управление както за потребителите, така и за администраторите. Нашата задача беше не само да създадем привлекателен дизайн, но и да интегрираме професионален софтуер за управление на агенции за недвижими имоти.

Решение

Дизайнът на DBY Estate е създаден с акцент върху елегантността и лесната навигация. Интерфейсът е оптимизиран за употреба от различни устройства и удобно използване.

Особености на решението

Мобилен Дизайн (Mobile-first): Поставихме акцент върху мобилния дизайн, за да осигурим оптимално и интуитивно изживяване на потребителите.

Софтуер за Управление на Имоти: Интегрирахме професионален софтуер, предназначен за лесно управление на имотите, включително добавяне, редактиране и преглеждане на списъци с обяви. Този инструмент улеснява и оптимизира административните задачи на клиента.

Изработка на уеб сайт: DBY Estate

Резултати:

След успешното завършване на проекта, DBY Estate получи съвременен и функционален уеб сайт, който отговаря на високите стандарти и технологичното развитие на индустрията.

Оптимизираният мобилен дизайн и интегрираният софтуер значително подобриха потребителското изживяване и улесниха административните задачи.

Заключение

Този проект представлява успешна синергия между дизайн и технология, което допринесе за постигането на целите на клиента. Artweb демонстрира ефективното съчетание на творчество и техническо умение в разработката на уеб сайтове, подпомагайки бизнеса на DBY Estate чрез иновативни и усъвършенствани решения.